Menu sluiten

Wie zijn wij?

Belloya brengt de nieuwste modetrends voor curvy, zelfverzekerde vrouwen.

Dit nieuw, internationaal real size merk is gegroeid uit de expertise van twee gepassioneerde en ervaren collega's in de branche: Corneel De Maeyer en Maartje Van Doorn. Zij brachten hun kennis en knowhow samen en zo is Belloya ontstaan.

Kenmerkend voor de trendy silhouetten van Belloya zijn een perfecte pasvorm en een kwaliteitsvolle stofkeuze. De collectie wordt ontworpen en geproduceerd in Europa. Hierdoor kunnen we rekenen op korte levertijden en brengen we real-time fashion, met snel op elkaar volgende collecties. Zo kunnen we inspelen op de wensen van onze klanten.

Onze klanten zijn onze grootste inspiratiebron en wij geven hen graag de kans om te participeren en zélfs onze collectie mee te creëren. Zo zullen we regelmatig thema workshops, styling events en zoveel meer organiseren!

Bij Belloya kan je 24/7 winkelen. Shop online via Belloya.com en Wehkamp.nl en laat je bestelling eenvoudig en veilig thuis leveren.

Belloya wil meer zijn dan een merk, het is een community die body positivity als belangrijkste boodschap uitdraagt. Together we shine!

Ontvang onze nieuwsbrief